چگونه عکس پروفایل تلگرام را از بعضی افراد مخفی کنیم؟
تلگرام به کاربران اجازه میدهد مشخص کنند چه کسانی بتوانند عکس پروفایل آنها را ببینند. برای تغییر تنظیمات، ابتدا وارد برنامه تلگرام شوید و از نوار پایین صفحه روی گزینه Settings (تنظیمات) کلیک کنید. سپس وارد بخش Privacy and Security (حریم خصوصی و امنیت) شوید و گزینه Profile Photos (عکسهای پروفایل) را انتخاب کنید.
در این بخش چند گزینه برای کنترل نمایش عکس پروفایل وجود دارد:
- Everybody (همه): همه کاربران تلگرام میتوانند عکس پروفایل شما را ببینند.
- My Contacts (مخاطبین من): فقط افرادی که در لیست مخاطبین شما ذخیره شدهاند امکان مشاهده عکس را دارند.
- Nobody (هیچکس): هیچکس نمیتواند عکس پروفایل شما را مشاهده کند.
اگر در بخش Profile Photos (عکسهای پروفایل) گزینه Everybody (همه) یا My Contacts (مخاطبین من) را انتخاب کنید، میتوانید از قسمت Exceptions (استثناها) گزینه Never Share With (هرگز با این افراد به اشتراک نگذار) را انتخاب کنید. در این بخش میتوانید افرادی را مشخص کنید که نمیخواهید عکس پروفایل شما را ببینند. در این حالت، عکس پروفایل شما برای سایر کاربران طبق تنظیم انتخابشده نمایش داده میشود، اما برای افراد اضافهشده به لیست Never Share With (هرگز با این افراد به اشتراک نگذار) مخفی خواهد بود.
اما اگر گزینه Nobody (هیچکس) را انتخاب کنید، میتوانید از بخش Exceptions (استثناها) گزینه Always Share With (همیشه با این افراد به اشتراک بگذار) را انتخاب کرده و افرادی را مشخص کنید که اجازه مشاهده عکس پروفایل شما را داشته باشند. در این حالت، عکس پروفایل شما فقط برای کاربران انتخابشده نمایش داده میشود.
استفاده از تلگرام پرمیوم برای امکانات بیشتر
تلگرام پرمیوم امکانات بیشتری مانند افزایش محدودیتها، سرعت بالاتر دانلود، قابلیتهای شخصیسازی بیشتر و امکانات کاربردی دیگر را در اختیار شما قرار میدهد. اگر قصد فعال کردن نسخه پرمیوم تلگرام را دارید، میتوانید اقدام به خرید تلگرام پرمیوم از فروشگاه معتبر HeavenAccount کنید و به امکانات ویژه این پیامرسان دسترسی پیدا کنید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید